18 september 2016
13:00

IF Brommapojkarna 16

Referat: Enebybergs IF 2 - IF Brommapojkarna 16

Det blev en väldigt händelserik första halvlek. Redan i första minuten får vi en högerhörna som Malle slår till Adam, som drar till på volley men bollen går precis över ribban. Spelet böljar lite fram och tillbaka, men så fort Enebyberg närmar sig vårat mål så är Joel där med en fot eller så täcker han ut bollen till vår inspark. I 7:e minuten får Enebyberg ett bra läge men skottet räddas av Gurra. En minut senare får de skottläge igen men återigen räddar Gurra. Vi lyfter upp spelet och Adam kommer tilll avslut men skottet går över. I 10:e blir det lite missförstånd i vårat straffområde och de kan göra 1-0. Vi kommer nu in i en väldigt bra period. Direkt efter deras mål har Adam ett avslut utanför och i 12:e minuten skjuter Adam igen, men denna gången räddar målvakten. I samma minut så tar Daniel bollen från en av backarna och placerar den i insidan av målvaktens högra stolpe. Bollen går till Malle vid vänstra stolpen men han placerar bollen precis utanför stolpen. Enebyberg kommer upp och har en avslut som Gurra återigen räddar och på returen skjuter de precis utanför Gurras vänstra stolpe. I 14:e minuten kommer vi in i deras straffområde och bollen studsar till Adam som nickar den mot mål. Daniel står i bollbanan men vrider undan kroppen så bollen går i mål till 1-1.
I andra halvlek gör Enebyberg 1-2 direkt efter markeringsmiss vid vår bortre stolpe. I 4:e minuten har Alvin ett avslut som målvakten räddar till hörna. Minuten senare sparkar deras målvakt ut bollen till Ture som inte gör något misstag och placerar in 2-2. I 8:e räddar Gurra ett skott till hörna och strax därefter räddar han återigen ett skott till hörna. Vi kämpar för att sätta dit ett vinst mål men vi lyckas inte utan matchen slutar 2-2.

Killarna spelar stundtals väldigt fint med korta snabba passningar. Dock måste vi bli bättre i markeringsspelet. Totalt sett får alla godkänt med ett extra plus till Joel (som fick det gröna kortet) och Gurra som gör ett antal fina räddningar.